Detailing

Wat is nou detailing?  

Detailing is het tot in de details behandelen van uw auto.  Dit gaat vele malen verder dan het bekende autopoetsen.

Vaste prijzen kunnen hiervoor niet gegeven worden, deze worden samen met u besproken want voor deze behandelingen vragen wij u om langs te komen met de auto. 

Iedere auto is anders en heeft een eigen verleden, en zo heeft iedereen ook zijn eigen wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een normale wax of kiest u voor een glascoating die meerdere jaren bescherming biedt?

 

Wat gebeurt er nu precies bij een detail behandeling?

Bij een detail behandeling word er aandacht besteed aan de details, elke hoekje en kiertje word behandeld. Ook word hierbij de lak in meerdere stappen gepolijst om zo tot een perfect resultaat te komen. 

Dit zijn tijdrovende klussen waarbij het probleem ook echt aangepakt word en niet word verhuld of gecamoufleerd.

 

Omdat er zo grondig te werk wordt gegaan bij deze detailbehandelingen, kan dit meerdere dagen in beslag nemen. Een nette glans is vaak snel bereikt maar om tot een perfecte glans te komen is geduld, tijd, ervaring en het juiste materiaal benodigd. Om tot deze resultaten te komen wordt er daarom ook alleen gebruikt gemaakt van onder andere de volgende merken: Koch Chemie, Rupes, D-Con, Kovax en Flex. 

Sinds Februari 2016 zijn wij dealer van N-XTC, dit is een fabrikant die verschillende coating ontwikkeld heeft voor uw auto. 

Deze zijn vaak zelfs harder dan de originele lak en daardoor is uw auto minder krasgevoelig, heeft vogelpoep, zure regen en boomhars minder kans en is daardoor de perfecte bescherming voor uw auto. 

Bijkomend voordeel is dat de coating ook een super glans geeft en zeer onderhoudsvriendelijk is door de gladheid en hardheid van de lak.

Coating stopt niet alleen bij de lak, ook is het mogelijk om de ruiten, velgen, kunststofdelen en zelfs remklauwen te coaten.

Elke auto is anders en ook heeft iedereen verschillende wensen, daarom is er geen vaste prijslijst maar overleg ik graag samen met de klant. 

Hierbij bespreken wij uw wensen en kan de staat van de auto beoordeeld worden. 

Zo kan er samen een plan van aanpak gemaakt worden met een bijbehorende prijsopgave. 

 

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen of ons bezoeken in Vroomshoop