LET OP! Wij gaan verhuizen! Vanaf 01-01-2022 zijn wij te bezoeken aan de Kolkmanweg 5 in Vroomshoop
Tot 25-12-2021 zijn wij nog aanwezig aan ons oude adres: Nijverheidsweg 29a in Vriezenveen. Daarna zijn wij 1 week gesloten ivm de verhuizing. 

Bij Assink Carcleaning bent u op het juiste adres voor het tinten/blinderen van uw ruiten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige raamfolies in Twente in omstreken. Wij werken niet alleen voor particulieren maar ook dealers, autobedrijven en reclamebureaus behoren tot onze klantenkring.
Voor het tinten van uw auto zijn er verschillende mogelijkheden, gaat u voor een originele uitstraling of wilt u graag extra privacy en kiest u voor een zeer donkere tint? Of misschien iets daar tussen in? Graag laten wij u verschillende voorbeelden zien om zo voor u tot de juiste keuze te komen.

In de wetgeving is een in minimale lichtdoorlatendheid vastgesteld van 50%, dit geld voor de voorste 3 autoruiten (voorruit, linker portier en rechterportier) de overige ruiten staan buiten deze regelgeving en mag u dus zo donker maken als u zelf wilt wanneer u beschikt over een rechter buitenspiegel.
Wilt u alsnog de voorste ruiten getint? Dan hebben wij hiervoor een folie die hiervoor geschikt is en bekeuringen voorkomt.

Niet alleen blinderen van auto’s is mogelijk, ook de volgende zaken kunt u voorzien van folie:

Bussen

Vrachtauto's

Kantoorgebouwen

Trekkers

Bedrijfspanden

Kranen

Tinten zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling maar heeft ook nog meer voordelen: 

- UV stralen kunnen tot wel 99% worden afgewend. Mensen en vooral baby’s en jonge kinderen zijn hier erg gevoelig voor
- Minder ‘inkijk’, spullen die in uw auto achterblijven zullen minder zichtbaar zijn en kan diefstal voorkomen
- Vertragen van inbraak, wanneer er een ruit wordt ingeslagen word het gebroken glas bij elkaar gehouden door de raamfolie
- Doordat UV straling door folie wordt tegengehouden verbleekt je interieur en ook andere spullen in je auto minder snel. Omdat je auto koeler zal zijn met geblindeerde autoruiten zal je ook minder je airco gebruiken, folie kan er voor zorgen dat de oppervlakte temperatuur in uw auto tot 15 graden kan afnemen. Dit kan zelfs leiden tot een besparing van brandstof
- Bij een ongeval kan de folie ervoor zorgen dat het gebroken glas bij elkaar wordt gehouden en u dus niet geraakt kan worden door rondvliegend glas

 

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op of komt u eens langs in Vriezenveen (Overijssel), de koffie staat natuurlijk klaar.

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen